Trylleri og underholdning for voksne

Trylleri og underholdning for voksne i København og resten af Danmark

Vil du sikre dig massevis af latter og forundring til dit næste arrangement, så er Tom Trix trylleri din lattergaranti. Hvad end du ønsker underholdning til firmafesten i Aarhus, sølvbrylluppet i Næstved eller et jubilæum i København, så klarer Tom Trix opgaven!

Magisk stand-up show

Alle har mulighed for at blive forundrede og få trænet lattermusklerne, når Tom Trix står for underholdningen til din næste fest. Trylleshowet indeholder stand up, illusioner fra hele verden og klassiske tryllekunstner, og han overrasker gerne ved at hive frivillige op på scenen til at medvirke i numrene. Og for at det ikke skulle være løgn, så er Tom Trix faktisk Danmarks bedste til at hive kaniner op ad hatten - hvem ved, om du får en kanin som gæst til din fest?

Erfaren entertainer

Tom Trix har mere end 40 års erfaring med trylleri for både virksomheder og private. Han kan derfor tryllebinde ethvert publikum, så alle føler sig godt underholdt. Trylleshowet er din sikkerhed for gode grin, overraskelser og godt gedigent tryllehåndværk, og det er underholdning, der med garanti vil tales om længe efter. Showet varer cirka 30 minutter og tilpasset antal af gæster og typen af arrangement.

Tryllekunstner Tom Trix

Tom Trix tryller blandt andet til følgende arrangementer: 

• Firmafest
• Børnefødselsdag
• Konfirmation
• Bryllup
• Julefrokost
• Sommerfest
… og enhver anden festlig lejlighed!